Ing Protom, kita fokus ing nyediakake karo layanan finest ing Stamping cepet, CNC mesin, injeksi Plastic lan jamur. Kita lagi kene kanggo nguripake gagasan ing kasunyatan cepet, kanthi lan ing rega gedhe.

We are profesional ing Rapid Stamping, CNC mesin, Stamping lan Plastic perkakas / injeksi, kang digunakake ing industri iki kalebu aksesoris automotive, electrical Perkakas aksesoris, pribadi elektrik aksesoris lan bagean kamera, amarga kita wis spesialisasine ing kothak luwih saka sepuluh taun ...

maca liyane
ndeleng kabeh