На Protom, нашиот фокус е на обезбедување на вас со најдобрите услуги во брзо Текара, ЦПУ машинска обработка, пластични вбризгување и мувла. Ние сме тука да ги претворите своите идеи во реалност брзо, прецизно и со голема цена.

Ние сме стручни во Рапид Текара, ЦПУ машинска обработка, печат и пластика инструментално / инјекција, која се користи во овие индустрии, вклучувајќи автомобилски делови, електрични апарати за домаќинство, електричните алатки додатоци и делови камера, затоа што ние сме биле специјализирани во овие области за повеќе од десет години…

Прочитај повеќе
Види се