Në Protom, fokusi ynë është t'ju ofrojmë shërbimet më të mira në prototipimin e shpejtë, përpunimin CNC, injektimin e plastikës dhe mykun.Ne jemi këtu për t'i kthyer idetë tuaja në realitet shpejt, saktë dhe me një çmim të lartë.

Ne jemi profesionistë në prototipimin e shpejtë, përpunimin CNC, stampimin dhe veglat/injektimet e plastikës, të cilat përdoren në këto industri duke përfshirë aksesorët e automobilave, aksesorët e pajisjeve elektrike, aksesorët e veglave elektrike dhe pjesët e kamerës, sepse ne kemi qenë të specializuar në këto fusha për më shumë se dhjetë. vite…

Lexo më shumë
Shiko te gjitha