CNC обработка

Висока прецизност и повторливост може да се постигне со брзо л...

Вакуумско лиење

Вакуумското лиење со силиконски калапи се совршени за кратки ру...

3D печатење

Одлично за 1 исклучи прототипови за
целта на докажување на вашата д...

Површински третман

Можеме да понудиме: бојадисување, анодизирање, позлата, премачкување во прав.

Мека алатка

Погоден за производство со мала количина

РИМ

Погоден за делови со големи димензии, широко користени во автомобилската индустрија.

ПРОВЕРЕТЕ НЕКОИ ОД НАШИТЕ ДЕЛОВИ.