Di Protom, fokus urang téh dina nyadiakeun anjeun jeung jasa finest di prototyping gancang, CNC machining, suntik Plastik jeung kapang. Simkuring didieu keur ngasupkeun ide anjeun dina kanyataanana gancang, akurat tur kalawan harga hébat.

Kami profésional di Rapid prototyping, CNC machining, Stamping na Plastik tooling / suntik, nu dipaké dina industri ieu kaasup asesoris otomotif, panerapan listrik asesoris, parabot listrik asesoris jeung bagian kaméra, sabab urang geus specializing dina widang ieu pikeun leuwih ti sapuluh taun ...

maca deui
nempo sadaya